EFQM

Model Europeu d'Excel·lència Empresarial

EFQM és el Model Europeu d’Excel·lència Empresarial patrocinat per la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat i la Comissió de la UE , que promou l’excel·lència empresarial dins de la Unió Europea.

L’ús del model EFQM permet establir plans de millora basats en objectius i la visió comuna sobre els objectius a assolir i les eines que cal utilitzar. La seva aplicació es basa en l’ús de l’autoavaluació per determinar els processos de millora contínua als entorns empresarials.

Aquest enfocament holístic cap a la gestió empresarial busca impulsar l’eficiència, la qualitat i l’ excel·lència en tots els aspectes d’una organització , contribuint així al desenvolupament sostenible ia la capacitat per afrontar els reptes canviants de l’entorn empresarial.

Implementació EFQM

El model EFQM promou l’orientació al client, els resultats, el lideratge dins de l’empresa, el desenvolupament de persones, les aliances i la responsabilitat social entre altres elements, a més a més proporciona un conjunt d’eines de millora del rendiment, basades en les seves necessitats i en el que voleu aconseguir per mantenir l’èxit empresarial.

El model també ajuda a garantir que la presa de decisions empresarials incorpori les necessitats de totes les parts interessades i s’alineï amb els objectius de l’organització.

A Aquality Consulting us oferim una consultoria i assessorament complet i personalitzat per obtenir l’acreditació EFQM.

Beneficis d'EFQM (European Excellence Model)

Preguntes freqüents

EFQM és el Model Europeu d’Excel·lència Empresarial patrocinat per la Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat i la Comissió de la UE, que promou l’excel·lència empresarial dins de la Unió Europea.

El model EFQM serveix per establir plans de millora que estiguin basats en objectius i la visió comuna sobre els objectius a aconseguir i les eines a utilitzar en una empresa o organització.

És així. La implementació del model EFQM permet garantir que la presa de les decisions en una empresa incorporin les necessitats de totes i cada una de les parts implicades, i s’alineï amb els objectius generals de l’organització.

Descobreix totes les nostres formacions

A Aquality Consulting oferim formacions dinàmiques i grupals per transmetre la informació necessària de la matèria amb exemples reals. Ens adaptem a les necessitats de cada client ia les característiques de les diferents empreses.