Consultoria ISO Per a Indústria Tèxtil

ISO per a Indústria Tèxtil

La implementació de normes de qualitat per a indústries tèxtils garanteixen un millor posicionament davant de la competència. En aquest context podem trobar moltes normatives. No obstant això, la més coneguda de totes i emprada a la indústria tèxtil és la normativa ISO 9001.

Implementació ISO per a Indústria Tèxtil

En un primer moment, la implementació ISO passa per un procés de revisió i adaptació de la norma per a la indústria en què es treballa.

Oferim serveis formatius per a aquelles persones clau dins la indústria, amb la finalitat d’ajudar al desenvolupament d’una ISO completament adaptada al cas i que quedi integrada per a tots els participants de la indústria.

A Aquality Consulting t’oferim un servei de consultoria i assessorament complet i personalitzat per obtenir la certificació ISO per a indústria tèxtil.

Beneficis de tenir una ISO per a indústria tèxtil

Preguntes freqüents

Seguir la normativa ISO per a indústria alimentària és útil per mantenir una gestió totalment centrada en la innocuïtat integra dels aliments i permet desenvolupar, implementar, controlar i millorar-ne la gestió.

No. La consultora únicament duu a terme un estudi previ de la situació actual de la indústria i realitza les adaptacions necessàries de les normes a les pròpies necessitats d’aquesta. A més, engega el funcionament de la normativa, guiant durant el procés.

Descobreix totes les nostres consultories

Implementem sistemes de gestió assessorant i recolzant en tot moment el client, realitzem auditories internes i prestem serveis de continuïtat per desenvolupar i millorar els sistemes de gestió implantats.